SPANIEN

LITTLE WHITE DRESS

Dress: Sparkz
Calvin Klein (similar)
Heels: Nelly

Godaften, piger. Det blev til et lidt sent blogindlæg i dag, men jeg lovede jer jo i går, at jeg i denne uge vil have opdateret bloggen hver dag, så bedre sent end aldrig, ikke? Jeg har som sagt stadig lidt billeder fra Spanien liggende, som jeg gerne vil vise jer. Den ene aften var jeg iført denne simple hvide kjole fra Sparkz, som jeg også er ret vild med tilsat en lang sort blazer. Nå, men min mand er i køkkenet og er i gang med at lave mad, så jeg må hellere komme ud at hjælpe ham, vi skal have kylling og rødkålssalat med appelsin og saltede mandler, ret simpelt men virkelig lækkert. Må I have en rigtig dejlig dag.

​Good evening, girls. This blog posts ended up a bit late, but I’ve been quite busy today, but since I promised you to make one blog post per day I thought it was better to make one late than never, right? I still have some pictures from Spain that I really want to show you. One evening I was wearing this simple white dress which I really like to add a long blazer to. Well, my boyfriend is in the kitchen cooking, so I’d better go out and help him. We’re having chicken and red cabbage salad with orange and salted almonds, pretty simple but really delicious. May you have a wonderful day!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *