BELGIEN,  REJSER

LITTLE BLACK DRESS

Sofie Martine - Aalborg Denmark blog - Fashion beauty travel interior food - Belgium Ghent Todays outfit ootd 01

Har vi ikke alle en little black dress, som vi kan finde frem til enhver lejlighed? Jeg købte denne fra Zara op til jul sidste år, da jeg ønskede en super simpel kjole, som jeg både kunne dresse op og ned alt efter lejligheden, og jeg har brugt den så meget lige siden. Det er min redningskjole, når jeg skal i byen tilsat et par høje hæle og en blazer for et lidt mere sofistikeret look, men her havde jeg den på i Belgien på vores sidste dag tilsat mine nye yndlingsstøvler fra Boohoo. Der var 32 grader den dag, og når der er så varmt, vil jeg faktisk hellere være iført stramt tøj, hvor nogle måske foretrækker løst. Jeg har fundet links til et par lignende kjoler, som jeg har linket til herunder.

Don’t we all have that little black dress somewhere in the closet? A dress which you can use for any occasions. This one is my LBD which I bought last Christmas, as I wanted a super simple dress that I could dress up and down depending on the occasion, and I’ve used it so much since! It’s the one I end up wearing when I don’t know what to wear when I’m going out, but I also had it with me in Belgium, where I was wearing it with my favorite boots from Boohoo. I’ve found some links to some similar dresses which I’ve linked to below.

Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Belgium GhentSofie Martine - Aalborg Denmark blog - Fashion beauty travel interior food - Belgium Ghent Todays outfit ootd 02

Similar dresses (Adlinks)
• Asos off-shoulder dress, 180 DKK/$27
• New Look lace dress, 399 DKK/$60
• Vero Moda lace dress, 170 DKK/$26
• Lipsy lace dress, 389 DKK/$59
• Asos mini dress, 250 DKK/$38
• Asos high neck dress, 279 DKK/$42

Sofie Martine - Aalborg Denmark blog - Fashion beauty travel interior food - Belgium Ghent Todays outfit ootd 03

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *