FAMILIELIV

LIDT NYT TIL BØRNEVÆRELSET

Reklamelinks er markeret med *

Bed SEBRA / Feather HAGELENS* / Car MINI SPEEDERS / Changing table JLY*

Elephant lamp ALICE & FOX* / Name train BINO TOYS

Feather HAGELENS* / Changing table JLY*

Cloud hook HAGELENS*

Det er sjovt, hvordan man kan gå og være så overbevist om, at man har gjort alt rigtigt, fordi man har lyttet til det, de garvede med børn har sagt, eller fordi man bare har haft en holdning til alting, inden man fik børn. Og når jeg skriver “man”, mener jeg selvfølgelig mig selv.

Jeg er åbentbart let at påvirke.

Vi havde jo været det hele igennem med Magnus soveplads, som jeg har skrevet meget mere om her, men for at gøre en lang historie kort, købte vi aller først en seng til hans eget værelse, eller helt præcist fik vi den foræret af mine svigerforældre. Da vi nærmede os termin, købte vi en vugge der kunne hænge i loftet, en ellers rigtig flot Leander vugge, for fint skulle det da være. Og da han endelig kom til verden, måtte jeg indse, at selvom vuggen hang 1 meter fra vores seng, var det simpelthen for langt væk, så vi endte ud i denne bedside crib, som vi fortsat bruger, indtil den dag han er gammel nok til at sove selv inde på sit eget værelse. Og her vil jeg simpelthen bare gå efter egen mavefornemmelse i stedet på at lytte på titusind andre holdninger omkring, hvornår en baby burde sove selv.

Feather HAGELENS* / Car MINI SPEEDERS / Changing table JLY*

Name train BINO TOYS

Næsten samme historie som sengen har vi altså haft med puslebordet* også.

Aller først havde vi en stor kommode, hvor vi skulle have pusleplads på. Jeg nægtede at købe en puslekommode til alt for mange penge for ikke at kunne bruge den, når vi engang er færdige med at skifte bleer, hvorfor jeg synes, at en helt almindelig kommode var perfekt til formålet. Min svigerfar gik i gang med at bygge en “indsats”, som puslepuden kunne ligge i, så den lå fast på kommoden, men i mellemtiden var vi begyndt at pusle ude på badeværelset, så vi var tæt på vandhanen. Ja, vi har virkelig flyttet rundt og lavet nye vaner og rutiner her hjemme de seneste par måneder. Efter noget tid med en puslepude af stof, blev vi dog trætte af at skulle vaske betrækket hele tiden, så i julegave fik Magnus en puslepude fra Leander, som er i en form for gummi og bare kan tørres af med en klud. Virkelig smart! Omkring midt januar synes vi alligevel, at bleer, vaskeklude, vådservietter og skiftetøj begyndte at hobe sig op ude på badeværelset, som egentlig er rigtig stort, men som desværre ikke særligt godt udnyttet med pladsen, så puslepladsen kom ind på børneværelset igen. Nu havde vi jo fået en ny puslepude, som ikke passede i indsatsen, min svigerfar havde lavet, og jeg måtte overgive mig til et puslebord*, som Jollyroom har været så søde at give os i gave. Jeg ved ikke, om de er klar over, at vi har flyttet så meget rundt, både med seng og med pusleplads. Og hele kommoden har vi jo måtte tømme over i skabet inde på Magnus’ værelse for at få plads til puslebordet. Det har virkelig været noget rod.

Men når alt kommer til alt, må jeg indrømme, at vi burde have købt et puslebord* fra start, uanset hvad de garvede siger, og uanset hvad jeg selv havde af holdninger fra start. Det fungerer så godt, at alt er samlet på et sted, og at hans tøj også er tæt på puslepladsen, hvis han har et par uheld, som altså sker engang imellem. Hvis det er helt slemt, skal han jo alligevel af alt tøjet og i bad, og så flytter vi for en kort stund puslepladsen ud på badeværelset igen.

Puslebord er sponsoret af Jollyroom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *