NIBE FESTIVAL

LAST OUTFIT FROM NIBE

Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Todays outfit ootd Nibe festival 2016 01

T-shirt: Gina Tricot
Suede skirt: Selected Femme
Sunglasses: Polaroid
Bag: Zac Posen
Boots: Jeffrey Campbell

Godmorgen piger. Her er mit aller sidste outfit fra Nibe, men jeg har stadig et par billeder mere, som jeg gerne vil vise jer, så jeg planlægger et sidste festivals-indlæg i morgen med en slags dagbogs-billeder fra selve festivalen og nogle stykker fra backstage. Jeg har været tidligt oppe i dag, vasket tøj, spist god morgenmad og ryddet op på mit værelse. Nu sidder jeg egentlig bare og venter på, at jeg skal ned at træne, og derefter skal jeg ud at spise frokost med min træningsmakker hos Caspars – et nyt sted i byen med sund fastfood.

Goodmorning, darlings. Here’s my last outfit from Nibe Festival, but I still have a few pictures from the festival and from backstage which I’m planning on showing you tomorrow. I’ve been up early today, I’ve done the laundry, eaten a good breakfast and cleaned up in my room. Right now I’m actually just waiting to go to the gym, and after that I’m going out to eat lunch with my gym-partner.

Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Todays outfit ootd Nibe festival 2016 02 Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Todays outfit ootd Nibe festival 2016 03 Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Todays outfit ootd Nibe festival 2016 04

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *