MAROKKO

LAST DAY IN MOROCCO

Dress: Claire Sofie
Bag: Calvin Klein
Heels: Nelly

Godmorgen piger. Det er desværre allerede blevet vores sidste dag i dejlige Marokko, og senere i dag rejser jeg videre til Milano. Jeg var forleden iført min nye lækre kjole fra Claire Sofie, som simpelthen er så fin. Den sidder ret kropsnært, men stammer på ingen måde. Jeg har lige været inde at spise en god omgang morgenmad på hotellet, og inden alt for længe bliver vi hentet af vores bus til lufthavnen, hvor jeg så lige har en tre timers mellemlanding i København, inden Julie og jeg rejser til det italienske.

Good morning girls. It’s out last day in Morocco, and later today I’m going to Milan. The other day I was wearing my new cute dress from Claire Sofie, which is so comfortable. I just went having a nice breakfast at the hotel, and in a short while we’ll be picked up by our bus to the airport, where I have like three ours before going to Italy with Julie.

SUBSCRIBE ME ON YOUTUBE!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *