SVERIGE

KOM MED PÅ BEAUTYCRUISE MED STENALINE

REKLAME | På fredag om 2 ugers tid, den 16. november, har jeg hevet en hel dag ud af min kalender for at tøsehygge med Josefine. Vi tager nemlig et lille smut med StenaLine på Beauty Cruise, hvor den står på råhygge, skønhedsbehandlinger og en masse frisk luft.

Book dit BeautyCruise her

Skole og arbejde har på det seneste taget rigtig meget af min tid. Vi har lige arbejdet med 2 store projekter i skolen, som har taget alt for mange timer, så mit hoved er efterhånden ved at være godt fyldt op med gestaltlove, farvesymbolikker og kommunikationsregler, så jeg har i den grad hungret efter at kunne koble lidt af. Dette er selvfølgelig kun muligt for mig, fordi jeg for det første har fri den fredag, og fordi jeg har en fantastisk kæreste, som glæder sig til en far & søn hygge-fredag med Magnus. Det er altså rart at have muligheden for at kunne afstresse lidt og nyde en dag med venindehygge, mens alt andet bliver sat lidt på stand-by. Og efter sådan en dag glæder jeg mig altid til at komme hjem og kysse Magnus’ kinder og putte mig ved siden af ham i vores nye kæmpe store seng.

All inclusive pr. person 299,-

Har du også brug for at nyde en fredag med masser af frisk luft imens turen går til Göteborg, så tag din mor, datter, søster eller veninde under armen, og sæt hverdagen på pause og nyd en dag i skønhedens og velværets tegn. For bare 299 kr. kan du møde nogle af skønhedsbranchens bedste indenfor hudpleje, makeup (inklusiv permanent makeup) og negle til foredrag og gratis behandlinger.

Book dit BeautyCruise her

Turen starter i Frederikshavn kl. 13:30 (husk i øvrigt gyldigt pas eller kørekort), og kl. 14 er der velkomstdrink i TheBar, hvor hele arrangementet starter. Løbende vil der være gratis kaffe og te (hele dagen), snacks, aftenbuffet inkl. drikkevarer ad libitum. På færgen kan du møde: Glo Skin Beauty, Noget Med Negle, BySahl, Aloe Vera, Gade & Juul og kosmetiker/frisør-uddannelsen, som alle har lovet at pakke de bedste produkter og gode tilbud til dagen. Kl. 21:30 er du tilbage i Frederikshavn efter en lang dag fyldt med gode muligheder for at få en masse skønhedstips og tricks, rådgivning, gratis behandlinger samt shopping til gode rabatter.

P.S. Alle beauty-gæster ombord på færgen får en goodiebag med hjem med ekstra selvforkælelse i form af blandt andet er et gavekort til et MiniCruise til Oslo for to personer.

Sponsoreret af StenaLine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *