FAMILIELIV

Klar til regnvejr med Petite Chérie

Sofie Martine Aalborg blog - Jollyroom Petite Chérie regntøj regndragt dreng baby 04
Sofie Martine Aalborg blog - Jollyroom Petite Chérie regntøj regndragt dreng baby 06
Sofie Martine Aalborg blog - Jollyroom Petite Chérie regntøj regndragt dreng baby 03
Sofie Martine Aalborg blog - Jollyroom Petite Chérie regntøj regndragt dreng baby 01
Sofie Martine Aalborg blog - Jollyroom Petite Chérie regntøj regndragt dreng baby 02
Sofie Martine Aalborg blog - Jollyroom Petite Chérie regntøj regndragt dreng baby 05

Klar til regnvejr med Petite Chérie

REKLAME for Jollyroom | Disse billeder ville jeg egentlig have taget forrige weekend, da vi var i sommerhus i Løkken. Vi var på flere gåture langs stranden, hvor Magnus var iført dette regnsæt fra Petite Chérie. Jeg forsøgte gentagende gange at tage et par billeder. Men Magnus var i et rigtigt øv-humør, så snart jeg fandt telefonen frem. Og det bar billederne altså i den gad præg af, haha. En sur og tvær baby er ikke god på billeder.

Så her til aften, for 26 minutter siden helt præcist, kom Magnus i regntøjet. Ude i vores baghave. Og vi fik endelig skudt disse billeder af de fineste forårsnyheder fra Petite Chérie.

Vi har modtaget dette sæt i gave fra Jollyroom i samarbejde med Petite Chérie,  med matchende luffer og en lille hat. Og Magnus er vild med det 😉 Eller jeg er i hvert fald! Det er foret, så det er dejlig varmt. Så når han begynder at kravle, kan han rende rundt ude i haven i dragten, uden vi skal bekymre os om, om han fryser. Sættet Magnus er på er str. 74 (9 – 12 måneder), så det er lige en smule stort til ham. Så måske han endda også kan passe det til efteråret.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *