PERSONLIGT

Jeg har fået tatoveret mine øjenbryn

Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Permanent makeup tatoveret øjenbryn tattoo 01

Okay, overskriften er måske lidt voldsom, og i virkeligheden er det jo faktisk ikke en ægte tatovering, da den ikke holder for evigt, men ud fra overskriften og billederne, kan I nok regne ud, at jeg har fået lavet permanente øjenbryn. Permanent makeup går ikke så dybt i huden som en almindelig tatovering, og man bruger en knap så kraftig farve, derfor aftager farven efter nogle år.

Jeg har i rigtig mange år ønsket at få lavet mine øjenbryn, da jeg i min teenage-periode havde plukket dem så meget, at de nogle steder var stoppet med at gro, og derfor fik jeg kontakt til Visage Klinik, som har været så søde at sponsorere mine bryn. Jeg blev behandlet af den sødeste og dygtigste kvinde i Aalborg, som gjorde, at jeg følte mig super tryg i hendes hænder – og det er altså ret vigtigt, så man ligger og venter på at få stukket en nål med farve i hovedet! Hun var mindst lige så perfektionistisk som jeg selv er, og hun rettede til og tegnede op igen så mange gange, så jeg endte ud med de fineste symmetriske bryn! Jeg har nu fået første behandling, og skal have 2. og sidste behandling, som består af en opfyldning, den 22. marts, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Læs meget mere om Visage Klinik lige her, hvis du også ønsker permanent make-up eller anden form for personlig pleje.

Okay, perhaps the title is a little too overdramatic, but last week I went to a clinic and got permanent eyebrows, and I’m so happy about them! Permanent makeup doesn’t go as deep in the skin as a normal tattoo, and there is used less powerful color too, which makes the “tattoo” only stay for a few years. I’ve wanted to do my brows for so many years, as I picked them too much as a teenager, and they just stopped to grow. I just got my first treatment, and the second and last one will be the 22. March, which I’m really looking forward to.

Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Permanent makeup tatoveret øjenbryn tattoo 02 Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Permanent makeup tatoveret øjenbryn tattoo 03 Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Permanent makeup tatoveret øjenbryn tattoo 04

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *