PERSONLIGT

Jeg har fået tatoveret mine øjenbryn

Hej piger. I har måske set på Snapchat eller Instastory, at jeg i lørdags var et smut i Horsens for at få tegnet mine øjenbryn op. Det er godt et år siden, jeg fik tatoveret mine øjenbryn for første gang hos Visage Klinik, denne gang fik jeg lavet dem i Aalborg, men eftersom klinikken i Aalborg lukkede for knap et halvt år siden, fik jeg bestilt en tid hos klinikken i Horsens for at være sikker på, at kvaliteten var lige så høj standard som første behandling. Jeg havde min søde kæreste med som kamera mand, som filmede undervejs, så jeg har fået lavet en lille video og uploadet over på min Youtube kanal. Jeg tør ikke lade andre klinikker røre mine øjenbryn, da Visage Klinik er det sejeste team nogensinde, uanset om jeg får behandling i Aalborg eller Horsens, og de gør deres job til perfektion.

SUBSCRIBE ME ON YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *