PERSONLIGT

Jeg er student!

Hej venner! Så kom dagen endelig, hvor jeg blev student. Mine forældre, min kæreste, min lillesøster og mine bedsteforældre kom alle sammen op på skolen for at fejre mig, da jeg blev færdig, og det var helt overvældende med alle de lykønskninger. Da vi havde tømt vores glas oppe på skolen, og jeg havde fået afleveret de aller sidste bøger, bevægede vi os videre ind mod byen, hvor vi havde bestilt bord til frokost. For at være helt ærlig, så synes jeg, det føles lidt fjollet at rende rundt med studenterhue på i en alder af 26 år, når min lillesøster lige er blevet færdig med sin kandidat. Jeg har dog fået mig erhvervserfaring, som jeg kan tage med mig i bagagen, og lige nu glæder jeg mig så meget til at komme i gang med videregående uddannelse efter sommerferien, hvor jeg forhåbentligt kan starte på Grafisk Designteknolog.

I morgen planlægger jeg at dele en nyhed på bloggen i en lidt anden boldgade, så jeg synes lige, at I skal holde jer opdaterede <3

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *