JUST EAT,  MAD & DRIKKE

Jeg er blevet ambassadør for Just Eat

REKLAME for Just Eat | I slutningen af sidste måned blev jeg kontaktet af Just Eat som spurgte, om jeg havde lyst til at være deres nye ambassadør. Det skal man altså ikke spørge en madglad (og gravid) om mange gange. Det blev et kæmpe JA TAK herfra. Og nu er jeg altså Aalborgs nye ambassadør for Just Eat.

Jeg håber, at jeg kan komme til at inspirere jer med lækre takeaway retter fra Just Eat de næste mange måneder. Jeg vil i hvert fald gøre mit absolut bedste. Jeg vil forsøge at vise jer udvalget i Aalborg, og gerne tage det skridtet videre end bare til pizza og burger. Misforstå mig ikke. Jeg elsker pizza, og burger!

Stor fan af lette løsninger

Både Axel og jeg er begge ret stor fan af lette løsninger, når det kommer til aftensmaden. Det er faktisk sjældent, at vi kokkererer en masse i køkkenet. Selvom vi måske burde blive bedre til dette, specielt med en lille på vej. Så jeg kunne faktisk ikke forestille mig et bedre ambassadørsamarbejde end dette.

Samarbejdet startede den 1. juli, og indtil nu har vi allerede bestilt mad udefra 5 gange, haha. Mit mål med denne måned er at finde mine absolutte favoritter indenfor lidt forskellige kategorier. Vi har ikke kun testet de forskellige pizzarier og burgerbarer. I sidste uge bestilte vi nemlig mad fra NOBU Street Food, som har lagt i Aalborg et par måneder nu, og lad mig sige jer, dét var lækkert! Alt godt og blandet fra det asiatiske gadekøkken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *