MODE

I’VE GOT THE FLU…

Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Todays outfit ootd camel coat lace jeans boots 03

I weekenden var jeg ude at besøge min faster, onkel og kusiner, hvor jeg allerede var advaret om, at min onkel havde influenza, men jeg tænkte “skidt pyt, jeg bliver aldrig smittet”. Man skal aldrig sige aldrig, så nu ligger jeg selv syg, og det har jeg gjort siden søndag aften. Derfor har jeg heller ikke haft mulighed for at komme ud at tage nye outfit billeder, derfor må I have lov til at se på disse igen, indtil jeg bliver mere frisk. Alligevel har jeg været i skole hele ugen, og i går havde jeg en super spændende aftale inde i byen, som jeg glæder mig til at vise jer.

Last weekend I was visiting my aunt, uncle and cousins, and I was already warned that my uncle had the flu, but I thought “never mind, I’m never sick”. Never say never, right? So right now I’m sick with the flu. Because of the flu I haven’t had the time to take new outfit pictures, but as soon as I’m not sick anymore, I’ll post something new. I’ve been in school all week anyway, and yesterday I had a super exciting meeting, which I look forward showing you.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *