FAMILIELIV

Det er min fødselsdag!

Sofie Martine Aalborg blog - Fødselsdag Mor Søn forælder forældre birthday 02
Sofie Martine Aalborg blog - Fødselsdag Mor Søn forælder forældre birthday 04
Sofie Martine Aalborg blog - Fødselsdag Mor Søn forælder forældre birthday 01
Sofie Martine Aalborg blog - Fødselsdag Mor Søn forælder forældre birthday 03

Hip Hurra det’ min fødselsdag

Ud fra titlen på indlægget kan I mon næsten regne ud, at jeg har fødselsdag i dag. Jeg fylder 27 år, og jeg har faktisk valgt ikke at gøre super meget ud af dagen i år. For nærmest ikke at sige intet. Jeg synes ærligt ikke lige, jeg har orket at have hele lejligheden fyldt med gæster til middag. Så jeg har fejret dagen lige præcis, som jeg aller helst ville; med min lille yndlings fyr, og sin skønne far <3

Faren havde dog glemt fødselsdagen, lige indtil mor mindede ham om det, da han var på vej ud af døren. Det er min første fødselsdag som mor. Så jeg går ud fra, at det nok bare er konsekvensen ved at få børn. Ens fokus ligger pludselig et helt andet sted. Og sådan skal det også være, haha.

Jeg har gået en rigtig lang tur med barnevognen i dag, og fået en masse frisk luft. Jeg får virkelig gået nogle kilometer dagligt. Sidste uge gik jeg lige omkring 60 kilometer fra mandag – søndag. Det er altså ret langt, synes jeg. Mens Magnus tog sig en god lang middagslur, fandt jeg en ny serie på Netflix, som jeg gik i gang med, og allerede har set det meste af.

Så der har altså ikke været noget fancy over min fødselsdag i år. Bare ren hygge og afslapning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *