ENGLAND

IN THE STREETS OF LONDON

Fur coat: Ebay (similar)
Pants: Mango
(similar)
Sunglasses: DKNY
Scarf: Acne

Godmorgen piger. Vi er desværre ved at være ved vejs ende ift. vores tur til London. Det har simpelthen været så hyggeligt, men nu glæder jeg mig egentlig også til at komme hjem til min kæreste, som i mellemtiden er blevet færdig med bachelor. Min blogging har desværre ikke været helt i top her i London, men vi har simpelthen haft sådan et stramt program, og ud over det er wifi på vores værelse elendigt. I går fandt jeg dog et hul i nettet lige omkring midnat, og derfor skyndte jeg mig at få uploadet disse billeder, så jeg her til morgen bare skulle skrive teksten og trykke ‘udgiv’. Nogenlunde sådan her ser jeg også ud i dag, dog med mine “læder” bukser i stedet for disse løse herrebukser. Må I have en dejlig torsdag!

Hi girls. We are reaching the end for our London trip. We’ve had some really nice days, but now I’m also looking forward seeing my boyfriend again. My blogging have been quite bad here in London, but we’ve been so busy and the wifi have been really bad too. I found a whole in the wifi yesterday though, so I uploaded these pictures right away, so I only had to write the text this morning. I’m wearing quite a lot the same outfit as in these pictures today. May you have a lovely day.

​SUBSCRIBE ME ON YOUTUBE! 

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *