Elementor #741

Sofie Martine Eilersen

INFLUENCER & GRAFISK DESIGNER

kort om mig

Februar 1991

Sofie Martine Eilersen

Den 15. februar 1991 blev jeg født. Mine forældre kaldte mig Sofie Eilersen, og det har jeg sådan set heddet siden den dag i maj måned samme år, hvor præsten gav mig vand i håret og sagde mit navn højt i kirken. Men hvor stammer “Sofie Martine” så fra? Jo, der er faktisk en granske god grund til netop det navn.

Maj 2016

Min storebror hed Martin. Ja, han hed Martin, som i datid. Jeg mistede min storebror tilbage i 2006, og ca. 10 år senere valgte jeg at tage navnet til mig, dog med et lidt mere feminint tvist, og deraf kommer der fulde navn Sofie Martine Eilersen.

2019

Jeg er 27 år gammel, og bor i Aalborg. Jeg er mor til Magnus (nov. 2017), og kæreste til Axel. Til dagligt læser jeg til Grafisk Designteknolog, arbejder i en børnetøjsforretning og for et marketingsbureau. Jeg nyder at fotografere og bage kager. Jeg har masser af bolde i luften, og til tider også lidt for mange. Men jeg elsker det. Jeg er ikke god til at sidde stille.

UDDANNELSE

2020, UCN

Grafisk Designteknolog

2011, Bestseller A/S

Salgsassistent

2008, Service & Co.

Rejseguide

Skills

Photoshop 54%
Lightroom 71%
Illustrator 49%
InDesign 73%
WordPress 67%