MAD & DRIKKE

Hjemmelavet ingefær shots med Jakobsens Akacie Honning, citron og appelsin

Sofie Martine blog Ingefær shots med Jakobsens Akacie Honning Blodappelsin Apelsin Citron
Sofie Martine blog Ingefær shots med Jakobsens Akacie Honning Blodappelsin Apelsin Citron
Sofie-Martine-blog-01
Sofie Martine blog Ingefær shots med Jakobsens Akacie Honning Blodappelsin Apelsin Citron
Sofie Martine blog Ingefær shots med Jakobsens Akacie Honning Blodappelsin Apelsin Citron
Sofie Martine blog Ingefær shots med Jakobsens Akacie Honning Blodappelsin Apelsin Citron
Sofie Martine blog Ingefær shots med Jakobsens Akacie Honning Blodappelsin Apelsin Citron
Sofie Martine blog Ingefær shots med Jakobsens Akacie Honning Blodappelsin Apelsin Citron
Sofie Martine blog Ingefær shots med Jakobsens Akacie Honning Blodappelsin Apelsin Citron
Sofie-Martine-blog-02

REKLAME for Jakobsens Honning | Lige før jul modtog jeg en e-mail fra Jakobsens Honning, om jeg havde lyst til at modtage et #getwell kit til hjemmelavede ingefær shots. Magnus var netop blevet ramt af en voldsom forkølelse og næsten 40 i feber. Så jeg var næsten overbevist om, at Axel og jeg også ville rammes af forkølelse inden længe. Og ganske rigtigt gik der ikke mange dage, før både Axel og jeg også var ramt. Så jeg takkede glædeligt ja til dette #getwell kit, for det var i den grad tiltrængt.

For at være helt ærlig har jeg faktisk aldrig brudt mig om ingefær. Så min mor kiggede lidt skævt på mig, da jeg i går fortalte hende, at jeg havde ingefær shots stående i køleskabet, som skulle trække natten over.

Hjemmelavede ingefær shots

Jeg har besluttet, at 2019 skal være året, hvor jeg tænker mere på mig selv med fokus på kost og træning. Jeg ved godt, at jeg aldrig bliver typen, der træner 4-5 gange om ugen, men jeg vil gerne svømme minimum 1 gang ugentligt, måske 2, og også gerne spise sundere. Jeg vil også gerne bage mere, primært kage, så det hænger ikke helt sammen. Men man skal jo starte et sted, ikke? Lige nu forsøger jeg i hvert fald at styrke mit helbred med hjemmelavet ingefær shots.

Ingefær shots med honning

Mængde: Rigeligt til 2 uger
Tid brugt: 60 minutter

Ingredienser
• 1 liter vand
• 100 gram økologisk ingefær
• 1 økologisk appelsin (jeg har brugt rød appelsin)
• 1 økologisk citron
• 2 spsk Jakobsens Akacie Honning

Fremgangsmåde
• Ingefær, appelsin og citron snittes (med skræl).
• Alle ingredienser hældes i en stor gryde og koges i 45 minutter.
• Smages evt. til med ekstra akacie honning, når blandingen er kølet ned.
• Lad blandingen trække natten over i køleskabet.
• Si blandingen og nyd den kold direkte fra køleskabet.


Ingefær shots
Tid brugt: 60 minutter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *