COSTA RICA,  REJSER

Hiking ved Arenal vulkanen

Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Costa Rica Arenal La Fortuna Hiking 01

Vores tredje stop på rejsen var La Fortuna, hvor Arenal vulkanen ligger. Vi havde en lille vandretur op på vulkanen, hvor vi på vejen så en masse spændende dyr, og jeg har slet ikke fået alle sammen med i dette indlæg. Vi så en næsebjørn, den sejeste hvide ugle, et dovendyr og et par flere. Og jeg beklager på forhånd billedskam, men jeg kunne simpelthen ikke sortere fra! Jeg tager til Vejle i dag, skal nemlig på spaophold hos Comwell. Må I have en rigtig dejlig mandag!

Our third stop on the trip was at La Fortuna where the Arenal volcano is located. We had a hiking trip up the volcano, and saw a lot of cool animals on our way, and I haven’t even published pictures of all of them in this post. We saw a coati, a really cool white owl, a sluth and a few more animals. I’m sorry for the spam with pictures, but I had a really had time choosing which I should publish! May you have a wonderful Monday.

Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Costa Rica Arenal La Fortuna Hiking 02 Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Costa Rica Arenal La Fortuna Hiking 03 Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Costa Rica Arenal La Fortuna Hiking 04 Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Costa Rica Arenal La Fortuna Hiking 05 Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Costa Rica Arenal La Fortuna Hiking 07Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Costa Rica Arenal La Fortuna Hiking 06 Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Costa Rica Arenal La Fortuna Hiking 08

10 Comments

 • Sofie Martine

  Uh, det kan jeg ikke huske. Jeg har før købt på Etsy, men dette er vist nok købt på en side, hvor der ikke var så mange forskellige at vælge imellem. Men mit tema hedder Redwood og passer til WordPress.org 🙂

 • Sofie Martine

  Uh, det kan jeg ikke huske. Jeg har før købt på Etsy, men dette er vist nok købt på en side, hvor der ikke var så mange forskellige at vælge imellem. Men mit tema hedder Redwood og passer til WordPress.org 🙂

 • Sofie Martine

  Uh, det kan jeg ikke huske. Jeg har før købt på Etsy, men dette er vist nok købt på en side, hvor der ikke var så mange forskellige at vælge imellem. Men mit tema hedder Redwood og passer til WordPress.org 🙂

 • Sofie Martine

  Uh, det kan jeg ikke huske. Jeg har før købt på Etsy, men dette er vist nok købt på en side, hvor der ikke var så mange forskellige at vælge imellem. Men mit tema hedder Redwood og passer til WordPress.org 🙂

 • Sofie Martine

  Uh, det kan jeg ikke huske. Jeg har før købt på Etsy, men dette er vist nok købt på en side, hvor der ikke var så mange forskellige at vælge imellem. Men mit tema hedder Redwood og passer til WordPress.org 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *