JUST EAT,  MAD & DRIKKE

Her er mine 5 takeaway favoritter i Aalborg

REKLAME for Just Eat | Nu er den første måned af mit ambassadør-samarbejde for Just Eat allerede gået, og derfor tænkte jeg, at det var på sin plads med en lille update over mine favorit spisesteder. Axel og jeg har testet lidt fra hvert verdenshjørne, og har bevæget os lidt længere end til bare pizza og burgers. Vi har hurtigt fået en idé om, hvad der har været vores favoritter, og disse vil jeg skrive et par ord om i dette indlæg. 

NOBU Street Food

Når den står på asiatisk mad her hjemme, står den for det meste på NOBU Street Food, hvor maden er inspireret af det asiatiske gadekøkken med retter fra Vietnam, Thailand, Korea og Japan. De laver de lækreste små anretninger til forretter, men også nogle virkelig gode og mættende hovedretter. Til middagen bestilte vi også en flaske hjemmelavet lemonade med mynte, og den har jeg efterhånden været inde og hente et par flasker af, for mums den er god! 😉

Grillen Burgerbar

Jeg spiser sjældent burgers, men når jeg gør, må det gerne være én, der skillers sig lidt ud fra alle andre burgerbarer, og dét gør Grillen Burgerbar, hvor man blandt andet kan få fritterede jalapeños eller marinerede pappadew chilier i sin burger. Endnu et kæmpe plus er, at de ikke går på kompromis med kvaliteten, de leverer nemlig udelukkende kvalitetsburgere til en overkommelig pris. Bøffen består af de lækreste kød fra Hereford kvæg, og så laver de bare de lækreste fritter! Grillen Burgerbar kan i øvrigt også findes et par steder i København samt i Århus.

Pizza Pasta Place

Italiensk pizza, når det er aller bedst. De fleste kender måske Pizza Pasta Place for deres klassiske pastaretter og pizzaer, men faktisk laver de nogle super lækre gourmet pizzaer, hvis man er villig til at smide 10-20 kr. ekstra for en pizza. Jeg ville til enhver tid vælge en af deres gourmet pizzaer, og specielt den de har med fire forskellige slags oste er en af mine favoritter. 

Lifli Sushi

Sushi er en af vores favorit spise her hjemme, og det bliver ikke meget bedre, når det leveres direkte til døren, hehe. Vi tillod os at bestille en omgang sushi på en ganske almindelig mandag. Dagen inden vi rejse mod Madrid, for ikke at ligge inde med rester i køleskabet. Vi spiste dog ikke op, så de sidste rester blev spist senere på aften, i sengen til en god film. Lifli Sushi går op i at levere sushi af top kvalitet, men samtidig i en prisklasse hvor alle kan følge med – det giver altså plus i bogen hos en studerende.

Caspars Proper Street Food

Skal det hele gerne være lidt sundere og lidt lettere, er vi virkelig glade for Caspars Proper Street Food. Jeg besøgte første gang Caspars tilbage i juli 2016, dengang var caféen helt ny, og det var en af de første caféer med sundere alternativer. Caspars Proper Street Food er sund fastfood, og der bliver lagt stor vægt på, at mad og drikke bliver lavet af gode råvarer, og det kan smages. Man bliver mæt af deres sandwich og salater, men ikke på sådan en proppet måde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *