MAD & DRIKKE

HAPPY FRIDAY

Hej, og velkommen tilbage! Bloggen har stået stille. Længe! Alt for længe. Siden jeg modtog min iPhone X, og udelukkende har taget billeder med den, har jeg ikke fået blogget. Min blogging plejer nemlig at foregå via min computer, men lige nu ligger alt mit materiale på telefonen, og jeg tror bare lige, at jeg skal vænne mig til at skrive herfra, og så håber jeg på en god rytme igen, gerne dagligt. Jeg får dog jævntligt opdateret min Instagram, så husk at I altid kan følge med* der over 😉

Der er karneval i Aalborg denne weekend, så Axel og jeg flygter udenbys med Magnus, så vi ikke er midt i orkanen, mens den er aller værst, haha. Vi tager ud at besøger Axels forældre, og regner med at komme hjem igen i morgen aften. Har I nogle planer i weekenden?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *