EVENTS

Girls night out på Konrad

Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior - Girls night out drinks outfit 01

Dress: Maison Scotch
Boots: NLY Shoes

Billederne er fra sidste weekend, hvor jeg var ude med nogle skønne piger. Jeg var inviteret på den nyåbnede cocktailbar Konrad, som diskede op med lækre cocktails hele aftenen. Jeg var derinde med min veninde, Sabrina, samt sammen med Charlotte Caroline og Nikoline. Jeg tror, at vi fik smagt 20 – 25 forskellige cocktails i løbet af aftenen, men min klare favorit var Lasting Passion, som er dén, der florere på de fleste af mine billeder. Og så var jeg også ret vild med deres shots med after eight smag, som slet ikke smagte af alkohol (det er altså et kæmpe plus i min bog!). Jeg var iført mine thigh high støvler fra Nelly og min nye røde kjole fra Maison Scotch, som jeg viste jer forleden, og jeg er allerede så glad for den!

Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior - Girls night out drinks outfit 02 Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior - Girls night out drinks outfit 03 Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior - Girls night out drinks outfit 04 Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior - Girls night out drinks outfit 05 Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior - Girls night out drinks outfit 06 Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior - Girls night out drinks outfit 07 Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior - Girls night out drinks outfit 08

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *