MAROKKO

FØRSTE UDENLANDSREJSE UDEN BABY

Jacket H&M (similar) / Watch LARSSON & JENNINGS* / Bag GUCCI*

Jeg både glæder mig helt vildt og føler det en smule angstprovokerende at skulle på denne rejse. Det er nemlig min første rejse som mor, og ligeledes også min første rejse uden baby. Magnus er kun 4,5 måned gammel, og jeg har aldrig været væk fra ham om natten, og nu rejser jeg væk hele ugen. Jeg er ikke det mindste i tvivl om, at jeg kommer til at savne ham mere, end han kommer til at savne mig. Han kommer uden tvivl til at have det skide hyggeligt med daddy cool, og han er i de aller bedste hænder.

Nogen vil være super hurtige til at dømme: Dårlig mor! Det mener jeg selvfølgelig ikke, tværtimod. Det har været vigtigt for mig ikke at glemme mig selv i min nye rolle, alt med forbehold selvfølgelig. Jeg er godt klar over, at jeg ikke har kunne være egoistisk og deltage i events og begivenheder i samme tempo, som jeg kunne før, men det er bestemt ikke lagt helt på hylden. Rejsen blev overvejet meget, inden jeg takkede ja, og selvfølgelig drøftet frem og tilbage med min kæreste, som fra start gav udtryk for, at han glædeligt skulle underholde Magnus som alene-far i den tid, jeg er afsted.

Så nu rejser jeg til Afrika, nærmere bestemt Marokko. Det er tredje gang, jeg rejser til Marokko, og anden gang jeg rejser til havnebyen Agadir. Jeg er inviteret af Visit Agadir og rejser i selskab med 9 andre bloggere. Vi skal bo på Hyatt Place Tanghazout Bay, som er det lækreste hotel, der ligger lige ned til stranden. Lige nu sidder jeg i lufthavnen med @CharmaineLago og får en iced latte, inden vi kan tjekke ind og flyve mod Marokko sammen med de andre bloggere.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *