MAD & DRIKKE

Første gang jeg smager en doughnut

Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Todays outfit ootd donuts 01

Det her burde jeg nok indrømme i et “10 facts about me”-indlæg, men nu får I den: Fredag den 15. januar smagte jeg en donut for første gang, og det blev foreviget i form af billeder af Eline. Hun troede ikke på mig, da jeg fortalte, at jeg aldrig havde smagt en donut, men tanken om at smide en kage i frituren har aldrig sagt mig så meget. Men den var faktisk ret god!

I think I should post this in a “10 facts about me”-post, but here you get it. Last Friday I tasted a doughnut for the very first time. Eline didn’t believe me when I told it, but I’ve kind of always thought it was quite nasty to put a cake in the fryer. But it was actually really good!

Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Todays outfit ootd donuts 02 Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Todays outfit ootd donuts 03

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *