EVENTS

Besøg Finders Keepers i Aalborg

Hej piger. I denne weekend er der Finders Keepers i Aalborg, som bliver afholdt ude i de gamle spritfabrikker. Jeg var selv derude i går sammen med min søde kæreste, som var med rundt og snakke med de forskellige kreative mennesker bag de forskellige stande. Jeg havde selvfølgelig mit kamera med, og har fotograferet nogle af mine yndlings stande. De har åbent igen i dag, i Aalborg fra kl. 11-17, så I kan stadig nå forbi derude, hvis I ikke har nogle planer på sådan en søndag. Hvis I ender med at tage derud, håber jeg, at I finder nogle fede styles, men husk lige at tage noget varmt tøj på, for det er nogle ret store og ret kølige lokaler! Derud over vil jeg også lige tippe mine københavnske læsere om, at det bliver holdt i København den 19. og 20. november på Det Gamle Grønttorv. Må I have en rigtig dejlig søndag!

Hi girls. In this weekend you can find Finders Keepers in Aalborg. I went there yesterday together with my boyfriend, and we had a good talk with some of the creative people behind the different stands. Of course I had my camera with me, and photographed some of my favorite stands. They are open again today from 11-17, so if you have time you should really go there, but bring some warm clothes as it’s quite chilly out there. May you have an amazing Sunday!

Lemur Design: En af de første stande vi kom forbi var Lemur Design, hvor jeg fik en rigtig god snak med den danske designer Nanna Ringsing og den portugisiske arkitekt Fernando Vale, som er de to designere bag brandet, der til dagligt har sin base i Århus. Noget virkelig cool ved dette brand er, at man som kunde, når man bestiller enten kortholderen eller keyfolderen, modtager det i en super fin “æske” hvorefter man selv skal folde læderet til det færdige produkt, hvilket jeg synes, gør produktet lidt mere personligt.

One of the first brands we by were Lemur Design, where I got a really good talk with the Danish designer Nanna Ringsing and the Portuguese architect Fernando Vale, who are the two designers behind the brand. A really cool thing about this brand is that you receive the product in a box, and then you have to fold it yourself, which I think makes the product a little more personal.

Meng-Store: Jeg havde også glædet mig til at besøge Meng-Store. Herfra fik jeg også en rigtig god snak med designeren bag, som er en super travl ung kvinde med rigtig mange bolde i luften. Jeg fik også her et par ting med hjem; en rigtig lækker nederdel, som endnu ikke er online, men som jeg glæder mig til at poste billeder af fra Marokko, en hvid sweater som nok er lidt atypisk min stil og så fik jeg også det blødeste cashmere tørklæde, som jeg allerede har haft glæde af i dag.

I’d also been looking forward to visit Meng-Store, where I had a really good chat with the designer, which is a super busy young woman with a lot of projects going on. I also got a few things with me from Meng-Store; a really nice skirt, which is not yet online, a white sweater which is a bit atypical from my normal style and the softest cashmere scarf, which I’ve already been wearing today.

Det her firma holdt til i midten af det første lokale til Finders Keepers i Aalborg, men jeg fik desværre ikke lige fat i navnet på firmaet, så hvis nogle af jer har været forbi og kender firmaet, må I meget gerne skrive en kommentar, så jeg lige kan få det noteret, da jeg er helt vild med deres udvalg af lækre grønne planter og kaktusser, og faktisk også godt kunne bruge lidt flere urtepotter i præcist denne farve.

This company was located in the middle of the first local at Finders Keepers in Aalborg, but I didn’t get the name of the company, so if any of you went there and know what company it is, please write a comment to this post, so I can make a note about that. I really like all the green plants and the flowerpots, so I would like to know if they have an online shop!

Ham & Lerche: Jeg havde ikke kendskab til dette brand, før jeg så dem inde på Finders Keepers Facebook side, men de laver faktisk nogle virkelig cool items udelukkende i skind. Bag Ham & Lerche står det skønneste par, Alexander og Line, som til dagligt holder til i Århus. Dem fik vi os også en rigtig god snak med, og faktisk fik jeg også indgået et samarbejde med dem, så jeg inden for de næste par dage modtager lidt produkter derfra, som jeg kan tage med mig ud på mine rejser til Marokko og Mila, fx får jeg denne lækre holder til mit pas og en matchende skuldertaske.

I didn’t know this brand before I saw them on Finders Keepers Facebook page, but they do actually make some really cool items in leather. It’s very minimalistic, and I like that! The designers behind Ham & Lerche are this lovely couple, Alexander and Line, who are based in Aarhus. We had a really good talk with them, and I actually also partnered with them, so within the next few days I’ll receive some products from them that I can take with me to Morocco and Milan.

Won Wood: Jeg havde selvfølgelig tjekket nogle af firmaerne ud hjemme fra, og et af de brands, jeg havde glædet mig til at besøge var Won Wood. Jeg havde egentlig fået øjnene op for et rigtig lækkert natbord jeg havde set online, inden vi tog der ud, men da jeg kom hen til standen og fik en snak med Jakob, designeren bag Won Wood, fortalte han mig, at brandet fremover vil tage en drejning og at han i stedet for vil fokusere mere på ting allá disse på billedet som lamper, kontorartikler og små pynteting i et skandinavisk design i træ.

Of course I’d checked out some of the companies from home before we left, and one of the brands I’d been looking forward to visit was Won Wood. I’d seen a really cute bedside table online, but when we came there and had a chat with the designer, Jakob, he told us, that the brand will take a turn and focus more on things like these; lamps, office supplies and small decorative items in all in wood.

Scandinavia Form: Dette brand havde jeg også snuset mig frem til hjemme fra, og havde i forvejen planer om at besøge deres stand for at se nærmere på deres produkter, da jeg var helt vild med de runde glas kupler til blomster. Jeg er vild med, at det er så simpelt, og at man kan style dem, præcis som man vil, og dem fik jeg også et par stykker med hjem af. Da vi kom frem til Scandinavia Form blev vi mødt af den sødeste kvinde fra Malmø, der fortalte lidt om sine produkter.

I had found this brand from home too, and had plans about visiting their stand, as I really liked the round glass domes for flowers. I love that it’s so simple, and that you can style them exactly as you want, and I also got a few of them with me. When we came to visit Scandinavia Form we were greeted by the sweetest lady from Sweden who told us a bit about her products.

Arkiplant: Jeg har aldrig set dette før; svævende planter. Jeg synes dog, at de er vildt cool, og jeg fik da også en lille hvid stander med hjem fra Arkiplant sammen med en plante i stil med den store lyse, der er i forgrunden. Jeg skal nok lige få taget billeder af mine egne ting snarest. Jeg er ret fascineret over, at de bare kan svæve og holde sig uden at have rødder i jord og vand dagligt. Der findes to metoder på, hvordan du kan vande planterne. 1) Du kan købe sprayer planten med vand 1-2 gange ugentligt. 2) Du kan give planten et vandbad (alle blade skal være under vand), og lade planten ligge i 20-30 minutter, hvorefter den skal tørres helt af, dette skal gøres 1-3 gange månedligt. Alle air plants vil på et tidspunkt blomstre, men det sker generelt set kun én gang, og blomstringen kan varer i alt fra et par dage og op til et år.

I’ve never seen this before: air plants. However, I think that they’re so cool, and I also got a little white stand with me together with a plant. I’m really fascinated about how they can hang in the air without having roots in should and water daily. There are two methods on how to water the plants. 1) You can spray the plant with water 1-2 times a week. 2) You can give the plant a water bath (all leaves must be under water) and let the plant stay there for 20-30 minutes, then let it dry completely before hanging it again. This you must do 1-3 times monthly. All air plants will blossom, but it generally takes place only once, and the blossom will take from a few days till a year.

5 Comments

 • Sacha

  Hej Sofie, det er sjovt jeg kom forbi her helt tilfældigt. Plantefirmaet er mit og hedder Plukk. Hvis du kommer forbi Aarhus engang så kig forbi Plantecaféen, her har vi åbent hver dag og sælger planter og kaffe. Desuden holder vi et megafedt Plantemarked til April i Arhus også. Mange hilsner, Sacha

 • Sacha

  Hej Sofie, det er sjovt jeg kom forbi her helt tilfældigt. Plantefirmaet er mit og hedder Plukk. Hvis du kommer forbi Aarhus engang så kig forbi Plantecaféen, her har vi åbent hver dag og sælger planter og kaffe. Desuden holder vi et megafedt Plantemarked til April i Arhus også. Mange hilsner, Sacha

 • Sacha

  Hej Sofie, det er sjovt jeg kom forbi her helt tilfældigt. Plantefirmaet er mit og hedder Plukk. Hvis du kommer forbi Aarhus engang så kig forbi Plantecaféen, her har vi åbent hver dag og sælger planter og kaffe. Desuden holder vi et megafedt Plantemarked til April i Arhus også. Mange hilsner, Sacha

 • Sacha

  Hej Sofie, det er sjovt jeg kom forbi her helt tilfældigt. Plantefirmaet er mit og hedder Plukk. Hvis du kommer forbi Aarhus engang så kig forbi Plantecaféen, her har vi åbent hver dag og sælger planter og kaffe. Desuden holder vi et megafedt Plantemarked til April i Arhus også. Mange hilsner, Sacha

 • Sacha

  Hej Sofie, det er sjovt jeg kom forbi her helt tilfældigt. Plantefirmaet er mit og hedder Plukk. Hvis du kommer forbi Aarhus engang så kig forbi Plantecaféen, her har vi åbent hver dag og sælger planter og kaffe. Desuden holder vi et megafedt Plantemarked til April i Arhus også. Mange hilsner, Sacha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *