NIBE FESTIVAL

FESTIVAL OUTFIT

Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Todays outfit ootd - Nibe festival 2016 01

Skirt: Munthe
Jacket: Rains
Bag: Zac Posen
Boots: Jeffrey Campbell

Jeg har aldrig været på festival – altså lige bortset fra de 7 festivaler, jeg var på med arbejde sidste sommer. Men jeg har aldrig deltaget i en festival for at deltage i festlighederne, så jeg var virkelig i tvivl omkring, hvad jeg skulle tage med og på, fordi jeg jo er vant til at arbejde i min Cocio uniform, og den tænkte jeg ikke som den mest passende påklædning. Det blev helt simpelt og sort, og regnjakken var helt perfekt, når der kom lidt korte regnskyl hen ad aftenen. I dag er jeg virkelig ramt, og festlighederne tog måske lidt overhånd endnu en gang, så jeg har lige været til pressemøde, og ellers bare hjem og sove igen. Skal I mon på festival i år?

I’ve never attended in a festival where I was not working, so I wasn’t quite sure what to bring with me and what to wear, but I think that I found a few appropriate outfits. And this rain jacket from Rains has simply been a lifesaver during the evenings! Today I’ve only attended in a press meeting this morning, and then slept all the day. I’m pretty bombed after too many shots yesterday, so I’m staying home until Christopher and Nik & Jay are playing tonight. Are you attending in any festivals this summer?

Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Todays outfit ootd - Nibe festival 2016 02 Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Todays outfit ootd - Nibe festival 2016 03

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *