MAD & DRIKKE,  REJSER,  SVERIGE

ESPRESSO HOUSE

Efter vi tjekkede ud af Hotel Bellora i går, gik vi ind til byen for at spise frokost, og måske har I allerede hørt det, men i løbet af de næste to år vil Baresso skifte navn og udtryk, og fremadrettet blive del af den svenske kæde, Espresso House. Jeg skal være ærlig at sige, at jeg aldrig havde hørt om kæden, før min veninde i går introducerede mig for den i Göteborg, hvor vi endte med at spise vores frokost inde. Jeg bestilte hverken kaffe eller hjemmebagt brød, som ellers er ret populært derinde, men fik i stedet en af deres hjemmelavede lemonader med lemon og passionsfrugt og en salat med laks, og så smagte jeg min venindes latte, og jeg kan allerede nu sige, at jeg ser frem til ændringerne.

Maybe you’ve already heard it, but over the next two years the Danish coffee chain, Baresso, will change its name and expression, and in the future it’ll be part of the Swedish chain Espresso House. I must be honest and say that I’d never heard of it before I was introduced to it yesterday in Gothenburg, and we ended up having our lunch there. I didn’t order either coffee or homemade bread, which is quite popular, but instead I got one of their homemade lemonades with lemon and passion fruit and a salad with salmon, and I can already say that I look forward to the changes in Denmark.

​Sponsored by VisitSweden & Stena Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *