JUST EAT,  MAD & DRIKKE

Min guide til god takeaway i Aalborg, når du får gæster

REKLAME for Just Eat | Jeg er sådan en person, der altid har nydt at have gæster på besøg. Sådan en der altid har nydt at stå i køkkenet og kokkerere, for derefter at kunne servere maden for mine gæster. Men jeg må også erkende, at jeg prioriterer min tid anderledes nu, efter vi har fået Magnus. Nu vil jeg fx langt hellere ligge på gulvet og pludre med bettemanden, end jeg vil stå ude i køkkenet i flere timer, omend jeg stadig nyder at serverer noget for mine gæster, som jeg er virkelig stolt af. Og den får da heller ikke får lidt, når jeg endelig er i gang.

Derfor er vi altså ret glade for at bestille takeaway, når vi får gæster, og lige nu er vores favorit spisested Vestbyens Pizza & Grill, de laver nemlig nogle fantastiske pizzaer! Det fungerer super godt med takeaway. Det er hurtigt og nemt, og vi har masser af tid til at være vært for vores gæster, noget jeg også prioritere højt.

Opdateret: Maj 2018

Vestbyens Pizza & Grill

De serverer uden tvivl nogle af Aalborgs bedste pizzaer, hvis I spørger mig. Og så plejer de at være virkelig hurtige til levering. Det hurtigste vi har prøvet indtil videre er 20 minutter fra bestilling, til det ringede på døren! Dét synes jeg altså er en hurtig levering. De har selvfølgelig helt almindelige klassikere, men de fleste skiller sig lidt ud fra normalen. Derud over er alle pizzabunde lavet på 50 % fuldkorn, og det er altså ikke fordi, jeg er fanatisk på det punkt. Jeg synes bare, de smager bedre! Server med en god rødvin, og så er du nemt klar til at få gæster.

Karma Sushi

Karma Sushi er noget af det lækreste sushi, du kan bestille på Just Eat, det garanterer jeg. Aller første gang jeg smagte sushi som 18-årig, faktisk på min 18-års fødselsdag, var på Karma Sushis restaurant i Frederikshavn. Dengang sagde det mig ikke super meget, faktisk kunne jeg slet ikke lide det, men nu er det en af mine foretrukne retter, og mit yndlings sted at spise sushi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *