PERSONLIGT

EN DAG I HORSENS

Hej piger. Det er efterhånden et par weekender siden, min kæreste og jeg kørte mod Horsens, hvor jeg havde tid til behandling af mine bryn hos Visage Klinik, som han var så sød at tage med og fotografere og filme (se videoen her!). Bloggen har siden min behandling stået lidt stille, men nu har jeg endelig fundet tid til sortering og redigering af billeder og alt hvad der hører med. Det fungerer således, at man først får lagt en bedøvende creme, og herefter tager man ét bryn ad gangen, så der hele tiden er bedøvelse (den hvide creme) på ét af brynene. Jeg skal være ærlig at sige, det gør en smule ondt, men cremen hjælper gevaldigt, og resultatet at permanente øjenbryn er det hele værd!

Her er resultatet af mine bryn efter behandlingen i Horsens. I mandags var jeg inde at få dem rettet lidt og fyldt lidt mere ud, så nu er jeg klar til sommer med nye øjenbryn!

Efter vores besøg hos Visage Klinik, tog vi videre mod Café GRAN, hvor vi havde bestilt bord. Vi fik serveret den lækreste brunch, og det var så tiltrængt, inden turen igen gik mod Aalborg. Café GRAN er en hyggelig café placeret centralt i Horsens, og er indrettet i en rigtig hyggelig og nordisk stil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *