SVERIGE

EN DAG I GÖTEBORG

Dress Y.A.S / Bag CALVIN KLEIN / Boots ALDO

Hej piger. Hermed et par billeder fra vores tur til Göteborg i torsdags. Som I ved, var min kæreste og jeg til lanceringen af den nye Fashion Outlet Store, de har fået ombord på StenaLine færgen til Göteborg, og jeg fik købt mig et par ret fine støvler. I ved, de der støvler, som er helt perfekt til jeans, og som har både den perfekte hæl- og skafthøjde; sådan nogle fandt jeg! I skal nok snart få dem at se i et outfit. I dag har jeg fri! Sådan helt fri uden nogle planer. Det er virkelig lang tid siden, jeg har haft sådan en dag, men jeg har i den grad trængt til det. Så min dag kommer højst sandsynligt til at se sådan ud; Jeg står op 2-3 timer før min kæreste, sidder med computeren og redigerer disse billeder, så spiser vi morgenmad sammen og tager en tur i fitness, og derefter en tur ud i Vestbyen for at se det nye streetfood market. Og i aften har vi aftalt at slappe af, og derfor bestille Just-Eat. Nem og hurtig aftensmad, haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *