Hunkemöller kimono
MODE

Eksamenspresset (og lidt om at hygge hjemme)

Hunkemöller kimono
Hunkemöller kimono

Kimono: Hunkemöller

REKLAME for Hunkemöller | “Eksamen står for døren. Lige rundt om hjørnet faktisk, for på tirsdag kl. 9 skal jeg op at forsvare min eksamen sammen med min gruppe. Eller min eksamensmakker. Vi er kun 2 i gruppen. Så er det jo i virkeligheden ikke en gruppe, vel?”. Sådan startede jeg dette indlæg mandag i sidste uge, men pludselig tog eksamen over, og jeg gravede mig ned.

I dag var dagen. Eksamen stod for skud, og som den første gruppe der skulle op, mødte vi op på skolen lidt over 7 for at stille vores messestand op og klargøre talekort til eksaminationen.

Eftersom både min eksamensmakker og jeg har børn/barn, har vi hele tiden haft det som et mål at være 1-2 dage foran vores reelle plan i tilfælde af, at en af vores børn pludselig skulle rammes af sygdom, og vi ikke kunne møde op. Vi har heldigvis ikke oplevet sygdom, så vores skriftlige del af opgaven blev afleveret 1 dag før tid, og den mundtlige præsentation var vi allerede færdig med i starten af sidste uge.

Hunkemöller kimono
Hunkemöller kimono
Hunkemöller kimono

Previous
Next

Kimono: Hunkemöller

Tid til hjemmehygge!

Nu er eksamen overstået, og jeg kan stolt fortælle, at jeg scorede mig et 12-tal i personlig branding. Mit første 12-tal nogensinde! I næste uge starter jeg op på valgfag, som er min sidste rigtige undervisning, før jeg skal i praktik. Før jeg får set mig om, er jeg færdiguddannet. Det er vildt!

… og hopper i noget af mit rareste tøj

Så den næste uges tid skal bruges hjemme på sofaen, med en ordentlig stak arbejde jeg skal have færdiggjort inden den 1. november. Så jeg har rimelig travlt, og kan allerede se for mig, hvordan mine dage ser ud. Jeg afleverer Magnus i dagpleje kl. 7, smutter hjem og hopper i noget af mit rareste tøj (fx denne smukke kimono), og så får jeg knoklet igennem og drukket en masse chai latte.

Hvordan arbejder I bedst? Alene der hjemme, på en kaffebar med musik i ørerne eller ved at mødes med andre og sidde sammen om det? Eller måske noget helt fjerde? Jeg kan egentlig rigtig godt lide at være i god tid med alle mine opgaver, men i nogle tilfælde arbejder jeg bedst under pres, hvis jeg kan lukke alt andet ude, og bare sidde hjemme i vante omgivelser.

Hunkemöller kimono

Kimono: Hunkemöller

Hvor finder I tiden?

Jeg vil egentlig rigtig gerne til at lave noget mere blog, men jeg ved simpelthen ikke, hvornår jeg skal finde tiden til det. Det her er jo mit kreative frirum. Her kan jeg kommunikere, være kreativ med fotografering og collager. Jeg kan bruge min platform lige som jeg har lyst til. Og jeg kan jo virkelig godt lide det. Men der er også så meget andet i mit liv, som jeg også vil bruge min tid på.

Jeg studerer jo til grafisk designteknolog. Et studie, som jeg er så glad for. Så glad at jeg gerne sidder og nørder indenfor dette emne, timer før jeg møder i skole, og også når jeg har fri. Jeg er vild med at have fundet et studie, hvor jeg føler mig hjemme. Det er dét her jeg skal resten af mit liv, det ved jeg.

Ud over studiet har jeg jo også min lille fantastiske familie, som jeg gerne vil bruge så meget tid med som muligt. Så har jeg arbejde ved siden af studiet, faktisk et par forskellige jobs, nogle studierelevante og andre ikke. Og så vil jeg også gerne finde tid til at dyrke noget motion engang imellem, og finde tid til at blive en endnu bedre grafisk designer. Så hvor finde man lige tiden?

Hvad gør I andre med fuldtidsstudie/-job? Hvor finder I tiden henne?

Hunkemöller kimono
Hunkemöller kimono

Kimono: Hunkemöller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *