SAN DIEGO

DOWNTOWN SAN DIEGO

Sofie Martine 01 - Aalborg blog fashion beauty travel interior - San Diego downtown mexico

Lidt stemningsbilleder og postkort fra San Diego. Vi er ved at nå til vejs ende af denne fantastiske rejse. Jeg har brugt alt for mange penge, jeg har taget vanvittig mange billeder, som jeg glæder mig til at sortere og vise jer, og så har jeg i bund og grund bare haft mit livs mest fantastiske rejse.

Some random pictures and postcards from San Diego. We’re reaching the end of this amazing journey in America. I’ve spent too much money, I’ve taken so many pictures that I’m looking forward to look through and show you, and then I’ve basically just had my life’s most amazing trip.

Sofie Martine 02 - Aalborg blog fashion beauty travel interior - San Diego downtown mexicoSofie Martine 03 - Aalborg blog fashion beauty travel interior - San Diego downtown mexicoSofie Martine 04 - Aalborg blog fashion beauty travel interior - San Diego downtown mexicoSofie Martine 05 - Aalborg blog fashion beauty travel interior - San Diego downtown mexico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *