FAMILIELIV

DETTE ER SKET SIDEN SIDST

Sweater ​H&M/ Jeans GINA TRICOT* / Sunglasses MARC JACOBS* / Bag GUCCI* / Boots FLATTERED

Det er næsten tre uger siden mit sidste blogindlæg. Holy moly! Jeg kan slet ikke huske, hvornår det sidst er sket, men der er simpelthen sket så meget de sidste tre uger. Jeg har været i Italien med min familie, nærmere Lucca, helt oppe i bjergene med den smukkeste udsigt. Min telefon fik et blackout på 3. dagen i Italien, og jeg fik aldrig liv i den igen – det sørgede en it-ekspert dog for, da vi kom hjem igen. Det er også en af grundene til, at I ikke har hørt så meget fra mig.

Magnus er begyndt at kravle, sætte sig op selv og rejser sig op ad ting. Det begyndte han på, da vi var i Italien, så det er en helt anden dreng, vi har fået med hjem. Han suser rundt over det hele, og følger med sin far, uanset hvor han går hen. Det er simpelthen så sødt. Han er virkelig fars dreng for tiden. Selv når jeg ligger med ham på gulvet og leger, synge sange osv., kravler han lige forbi mig, hvis han kan se Axel.

Vi har fået tilbudt en dagplejeplads til Magnus, hvor han egentlig skulle starte den 13. august. Selv samme dagplejeplads har vi takket nej, da den lå 1 time med offentlig transport fra vores bopæl. Vi syntes simpelthen, det var alt for meget at bruge 10 timer på transport ugentligt. De 10 timer kan vi sagtens bruge anderledes. Så vi takkede nej til den kommunale dagpleje, og fandt selv en privat, som ligger 5 minutter fra os, og der starter Magnus den 3. september. Simpelthen så dejligt et sted. Det er et par, der har dagplejen, og de har købt et lille hus i Aalborg Centrum kun til formålet, så der er ikke nogle rum i huset, der er lukket af. De må lege over alt. Jeg har ro i maven nu, og jeg glæder mig så meget til dagplejestart.

Den 3. september starter jeg op på mit studie igen, og Axel starter op i praktik – i forbindelse med sit studie. Så der er fuld fart på her hjemme, og vi kan næsten ikke følge med. Det føles som om, at sommeren er gået i sneglefart, når vi har stået i det, men nu er det snart efterår, og min barsel lakker mod enden, og det er egentlig lidt trist alligevel, synes jeg. Selvom jeg også glæder mig helt vildt til at starte studie igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *