JUST EAT,  MAD & DRIKKE

Det sunde alternativ til takeaway på Just Eat i Aalborg

REKLAME for Just Eat | Nyt år, nyt jeg. Nye muligheder. Nye sunde vaner. Det er vist ikke nogle helt uhørte sætninger tæt på årsskiftet, vel? Og hvis man ikke lige kom så godt i gang fra start i januar måned, hvorfor så ikke bare starte i august? Jeg har altså været i gang med at finde det absolutte bedste takeaway i Aalborg, som jeg meget snart udgiver en guide  til, og derfor har jeg ikke levet lige så højt på sundhedsbølgen, som så mange andre, tværtimod faktisk.

Jeg har dog lovet mig selv, at jeg gerne skulle være tilbage til min normalvægt inden den dato, jeg fødte Magnus. Så har jeg altså haft et år til at tabe alle graviditetskilone. Derfor kan der selvfølgelig heller ikke være plads til udelukkende at teste forskellige pizzariaer, så vi har også været uden lidt sundere alternativer, og der lever Caspars Proper Street Food virkelig op til kategorien.

Caspars Proper Street Food

Caspars Proper Street Food ligger centralt i Aalborg, så det er muligt at afhente, hvis man alligevel er inde i byen, men derud over bringer de selvfølgelig også ud (for et beskedent beløb). Min favorit kombination, som jeg altid ender med at bestille (burde virkelig være mere nysgerrig på det område) er deres Salmon sandwich eller en af deres lækre salater med en Summer juice (jordbær, appelsin og æble), som er dejlig frisk i smagen. Axel bevægede sig ud i en sandwich med Serano skinke og hans favorit, Monkey Juice (banan, appelsin og æble).

Opdatering: Siden dette indlæg blev udgivet, har Caspars Proper Street Food fået nyt menukort. De laver nu også asiatiske nudelsalater, de populære poke balls samt hjemmelavede forårsruller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *