BUSINESS

DET DER DRØMMESTUDIE?

Dress Y.A.S / Sunglasses DKNY / Bag ADAX / Sandals PIECES

Godmorgen! Det er efterhånden ved at være to uger siden, at alle kommende studenter sad spændte foran deres PC omkring midnat og ventede svar fra drømmestudiet, og derefter spammede Facebook med glædelige opdateringer. Jeg var selv en af dem, der holdt mig vågen og sad foran computeren for at se, om jeg skulle starte på mit drømmestudie pr. 1/9. Jeg havde søgt ind på Grafisk Designteknolog, både på kvote 1 og kvote 2, så jeg havde en endnu bedre chance for at blive optaget, da jeg inden mine eksaminer ikke havde den fjerneste idé om, hvordan de ville ende. Heldigvis endte jeg med et rigtig godt snit, og jeg kunne glædeligt læse, den torsdag nat for to uger siden, at jeg er optaget på mit drømmestudie og starter på studie den 1. september.

Hvordan hænger det så sammen med en graviditet? Ja, det hænger jo sådan set ikke helt sammen. Jeg starter dog på studiet til september, og så hænger jeg ved så længe, jeg nu kan. Om jeg bliver nødt til at gå på barsel 1 måned før termin (som er det normale), eller om jeg kan blive ved helt indtil fødslen, det vil vise sig. Men jeg holder fast i studiet, så længe min krop tillader det. Jeg er så hooked på at starte på denne uddannelse, så jeg vil selvfølgelig gerne have så meget læring med som muligt fra start, så jeg forhåbentligt har nok faglig viden til også at gå til en eksamen til januar, så jeg ikke skal starte helt forfra til september næste år. Er der andre gravide/mødre derude, som har flasket det på anden vis? Så vil jeg meget gerne høre, hvad I har gjort med jeres studier <3

// Two weeks ago I was sitting in front of my computer waiting for that one e-mail telling me, if I was going to start on my dream study on September 1st. I’d applied to study Graphic Design Technology, and as I hoped for I received an e-mail telling me that I was admitted to my dream study! So how does that work with a pregnancy? Well, it doesn’t really. However I will start at September 1st, and then I’ll stay in school as long as I can. I’ll have to listen to my body, which I hope will tell me when enough is enough! I’m so hooked to start this education, so I hope to learn as much as possible from the start, so I hopefully will have enough knowledge to go to an exam in January, so I don’t have to start all over again next year.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *