JUST EAT,  MAD & DRIKKE

Det bedste tømmermændsmad (i Aalborg)

REKLAME for Just Eat | Til trods for, at dette indlæg er knap så relevant for mig selv, da min jul og mit nytår bliver knap så beruset, som det førhen har været, tænkte jeg alligevel, at det var en sjov guide at bikse sammen. Det kan da sikkert gavne et par stykker derude? Så jeg har fundet alle mine takeaway favoritter i Aalborg, som både byder på burger og fritter, gourmet pizza, sushi, asiatisk og italiensk.

Det er efterhånden ved at være rigtig længe siden, jeg har haft tømmermænd. Og det beklager jeg mig på ingen måde over! Men når jeg har, er trangen til usundt faktisk ikke den mest dominerende. Jovist, jeg får trang til saltede ting som fx en portion grove fritter med hjemmerørt mayo. Men hvad jeg har aller mest lyst til et blåbær, lemonade ellerten frisk salat, gerne med lidt syrlige undertoner.

Nytår i trygge og rolige omgivelser

Axel og jeg fejrer nytår hjemme hos os selv med vores lille Magnus, bare os tre i trygge og rolige omgivelser. Det glæder jeg mig til. Så selvom hverken Axel eller jeg ender med at ligge med tømmermænd den 1. januar, ender vi nok alligevel med at bestille tømmermændsmad udefra og få det leveret til døren. Der er bare noget over 1. januar og takeaway, ikke?

Husk lige at hop over på min Instagram profil, hvor jeg udlodder et gavekort til Just Eat, som du selvfølgelig kan benytte den 1. januar (eller hvornår du ellers lige skulle have lyst). Vinderen trækkes den 29. december.

Carl's Jr.

Carl’s Jr.
Boulevarden 8, 9000 Aalborg

Caspars Proper Street Food

Caspars Proper Street Food
Algade 55, 9000 Aalborg

Grillen Burgerbar

Grillen Burgerbar
Ved Stranden 1, 9000 Aalborg

Karma Sushi

Karma Sushi
Ved Stranden 22, 9000 Aalborg

Vestbyens Pizza & Grill

Vestbyens Pizza & Grill
Kastetvej 18, 9000 Aalborg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *