MAROKKO

DESSERT LOOK

Top: H&M
Pants: Soyaconcept
Bag: Zac Posen

Godaften piger. Så er endnu en dag i Agadir ved at nå vejs ende, og jeg sidder i lobbyen lige nu og tjekker mails, og der er lige tjekket den fedeste mail ind. Ud over at jeg jo rejser til Milano på onsdag, rejser jeg på torsdag i næste uge til Madeira i Portugal. Jeg har aldrig besøgt Portugal, så jeg glæder mig til at kunne sætte endnu et kryds på verdenskortet med besøgte destinationer. I dag har vi været på tur i Atlas Bjergene, vi har spist den lækreste frokost og nydt varmen. Vi tog ret tidligt afsted, derfor havde jeg lange bukser på fra morgenstunden, men skiftede til nederdel senere på dagen. Nu skal vi snart ned at spise aftensmad, så jeg vil smutte. Må I have en rigtig dejlig dag.

Good evening girls. Another day in Agadir is about to reach the end, and I’m sitting in the lobby working and answering mails, and the coolest mail just checked in. Beside that I’m going to Milano this Wednesday, I’m traveling to Madeira in Portugal Thursday next week. I’ve never visited Portugal, so I’m looking forward to put another tick on the world map. Today we’ve been on tour in the Atlas Mountains, where we ate the most delicious lunch and enjoyed the weather. May you have a lovely day!

SUBSCRIBE ME ON YOUTUBE!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *