FAMILIELIV

DENNE (KNAP SÅ) LILLE FYR FYLDER 6 MÅNEDER

… Eller faktisk fyldte han 6 måneder i tirsdags. Det fejrede vi med at købe en ny autostol til ham, da han allerede er vokset ud af sin babyautostol, som hedder op til 9 kilo. Vi spiste frokost inde i byen, og tog efterfølgende en tur på Starbucks i læ for den massive mængde egn, der pludselig dækkede hele Aalborg. Lårfede stråler, siger jeg jer! En lille update på bettemanden? Det er efterhånden længe siden.

Han er i dag 6 måneder og 2 dage gammel, og vejer lige lidt over 9 kilo og er 72 cm høj.

Han sover godt igennem om natten, og det har han egentlig gjort, siden han var 2 måneder gammel. Han sover gerne 8-11 timers sammenhængende søvn uden opvågninger, og det NYDER vi, kan I tro! Han har sovet på sit eget værelse 2 gange, men ellers sover han i vores seng, lige i smørhullet. Han møver sig alt hvad han kan over på min hovedpude, så jeg typisk ligger på siden og sover (fordi der ikke er plads til, at jeg kan ligge på ryggen) om natten med Magnus klistret op mod mit ansigt. Det er skide hyggeligt, men jeg ligger altså de fleste nætter med numsen ud over kanten af sengen. Så vi skal vist snart have en seng, der er større end 140 cm i bredden.

Han har fået to tænder, og en i overmunden er vist også på vej frem. Vi synes, at vi kan se tanden lige under tandkødet, men der kan de vist ses noget tid, inden de kommer. Er der nogen, der ved noget om dette? Hvor lang tid går der, fra man kan se tanden under tandkødet, til den dukker frem? De første to tænder fik han allerede, da han var godt 4 måneder, de kom med 7 dages mellemrum, og han tog det så flot! Han fik ikke feber, han var ikke sur og tvær, bare lidt ekstra pylret end normalt.

Han har aldrig været syg. Tag mig ikke på ordet, men der er vist noget om, at immumforsvaret hos flaskebørn ikke er helt så stærkt, som hos børn der bliver ammet, fordi der er nogle antistoffer i modermælken. Dette har vi heldigvis ikke mærket noget til endnu, og jeg frygter lidt hans første sygedag.

Han er en glad dreng, for det meste, og alt i alt er han egentlig en utrolig let baby, som selvfølgelig til tider har nogle æv-dagve. Men det har vi vel alle sammen engang imellem, ikke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *