FAMILIELIV

Den der mødregruppe der …

Shirt Y-A-S / Jeans GINA TRICOT* / Sunglasses MARC JACOBS* / Scarf LOUIS VUITTON / Bag GUCCI* / Boots FLATTERED*

Hej piger. Forledes mødtes jeg med Sheila for at skyde billeder, mens Magnus blev passet hjemme hos farmand. I dag skal jeg ud at gå en tur sammen med et par piger fra mødregruppen. Jeg har efterhånden nævnt den der mødregruppe ret mange gange herinde, og det er der altså en grund til, for de fylder efterhånden rigtig meget i mit liv. Vi kan snakke om seriøst ALT, vi kan både grine og græde sammen, og ingen dømmer hinanden. Vi er utrolig ens på rigtig mange punkter, men samtidig er vi også så forskellige, at vi bare klinger enormt godt sammen alle seks.

Vi ses efterhånden 1-3 gange ugentligt; til den obligatoriske “mødregruppe” med morgenmad, som næsten altid ender med at blive sen frokost, før vi kommer til bordet, som vi skiftes til at arrangere, og derud over træner vi sammen ca. 1 gang ugentligt, tager på café, går lange ture sammen med barnevognene, ses til Hånd om Barnet, mødes til pizzaaftener eller hjælper hinanden, hvis der er brug for det på den ene eller anden måde, hvis der eksempelvis skal laves dåbsinvitationer eller en baby skal passes mens mor er hos lægen etc.

Jeg ved ikke helt, hvad jeg vil med dette indlæg, det ene tog bare lige det andet, og så blev det en opsamling omkring mødregruppen, haha. Men når jeg nu er i gang vil jeg lige sende et kæmpe TAK afsted til Hånd om Barnet i Aalborg, som har sammensat denne fantastiske mødregruppe til mig. Og tak for et dejligt selskab, tøser <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *