JUST EAT,  MAD & DRIKKE

Her er nogle af de bedste burgere i Aalborg

REKLAME for Just Eat | 2018 har virkelig været året for burgere i Aalborg. Den ene burgerbar er poppet op efter den anden, og derfor var det selvfølgelig på sin plads med et indlæg dedikeret til dette, nemlig nogle af de aller bedste burgerbarer i Aalborg. Jeg vil selvfølgelig opdatere indlægget løbende, hvis jeg synes, at nogle nye burgerbarer fortjener en plads, eller hvis andre skal skiftes ud. Og nedenstående er selvfølgelig helt tilfældig rækkefølge (okay, de er sat op i alfabetisk rækkefølge, fordi jeg er åndsvagt perfektionistisk, men i tilfældig rækkefølge smagsmæssigt).

Opdateret: December 2018

Carl's Jr.

Carl’s Jr. er stedet, jeg altid (eller ret ofte i hvert fald) smutter forbi og bestiller en omgang Chicken Tenders, hvis jeg er ude i Aalborg Storcenter, hvor fastfood kæden åbnede sin første restaurant i Aalborg. I januar 2019 har endnu en restaurant slået dørene op på Boulevarden, som jeg vil anbefale, at du tager ind at besøger. De har virkelig fået nogle flotte lokaler. Om ikke andet kan du jo starte med at se mine billeder derfra.

Carl’s Jr.
Boulevarden 8, 9000 Aalborg

 

Grillen Burgerbar

Grillen Burgerbar er en klar favorit på hjemmefronten. Vi elsker deres udvalg af anderledes og smagfulde burgere, der skiller sig ud fra de mange burgerkæders meget klassiske burgerfyld. Bestil online hos Just Eat lige her.

Grillen Burgerbar
Ved Stranden

The Burger Shack

De fleste kender nok til The Burger Shack, efter de fik prisen som Danmarks Bedste Burger i 2018? Deres bøffer er flammegrillet, bollen er luftig og fyldet er tilpas snasket uden at være ud over det hele, når man spiser. Deres pommes frites er drysset med parmesan og timian, og de smager så lækre med deres hjemmelavet estragon mayo, som du kan tilkøbe for en 5’er.

The Burger Shack
Østerågade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *