JUST EAT,  MAD & DRIKKE

Danish Takeaway Awards (Stem og vind et gavekort til Just Eat)

REKLAME for Just Eat | Igen i år er Just Eat gået i gang med at kåre danskernes ultimative hverdagshelte. Dem der redder dig, når du ligger med tømmermænd. Når du skylder nogen en tjeneste. Når du ikke har overskud til at lave aftensmad. Eller når du af andre grunde har behov for at bestille mad udefra.

Det er tredje år i streg, at man har kunne stemme på sit favorit takeaway sted. Forrige år blev der endda oprettet et awars show, Danish Takeaway Awards, hvor de ultimative restauranter hyldes.

Stem på dit favorit takeaway sted!

Som ambassadør for Just Eat, vil jeg gerne opfordre dig til at gå ind og stemme på din favorit. Som tak for hjælpen, udlodder jeg et gavekort på 500 kr. til Just Eat. Når du har stemt, skal du skrive en kommentar til dette billede over på Instagram. Du må meget gerne fortælle, hvilken restaurant der er din favorit, og hvorfor, samt hvem du vil dele præmien med. Men det er ikke et krav! Så skynd dig ind at stemme på din favorit. Afstemningen slutter den 25. november 2018. Alle der stemmer er ligeledes med i konkurrencen om 7 gavekort á 1.000 kr. til Just Eat.

Jeg har nu været ambassadør for Just Eat i halvandet år, og har i den anledning også fået testet en masse takeaway restauranter i Aalborg, hvorfor det selvfølgelig er oplagt for mig også at stemme på min favorit. Det har været virkelig svært at vælge, for det kommer lidt an på humøret her hjemme, hvad vi har lyst til. Er humøret til det asiatiske køkken, plejer NOBU Street Food at komme os til undsætning. Står den på pizza plejer vi at ty til Vestbyens Pizza & Grill og har vi lyst til burger og fritter, er Grillen Burgerbar vores favorit. Til hverdagsmad plejer Chicago Roasthouse at være den mest tiltrækkende, specielt deres rosastegte steg med bagt kartoffel er en vinder!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *