JUST EAT,  MAD & DRIKKE

Danish Take Away Wards (Vind et gavekort til Just-Eat)

REKLAME for Just Eat | Just Eat er netop gået i gang med at kåre danskernes ultimative hverdagshelte. Den der redder dig, hvis du ligger med tømmermænd. Hvis du skylder nogen en tjeneste. Hvis du ikke har overskud til at lave aftensmad. Eller hvis du af andre årsager har behov for at bestille mad udefra. De sidste har år har man kunne stemme på sit favorit takeaway sted, og sidste år blev der ligeledes oprettet et award show, Danish Take Away Awards, hvor de ultimative restauranter hyldes.

Min kæreste og jeg er simpelthen så heldige at have nogen af de dejligste mennesker omkring os, som hjælp med flytningen for en månedstid siden. Som tak for hjælpen havde vi lovet alle aftensmad. Eftersom gryder, potter og pander ikke var inden for rækkevidde endnu, kom vores favorit pizzaria os til undsætning og hjalp med mad til hele manden.

Stem på din favorit og vind et gavekort til Just Eat på 500 kr.

Som Just Eat ambassadør, vil jeg gerne opfordre dig til at gå ind og stemme på din favorit lige her (link), og som tak for hjælpen udlodder jeg et gavekort på 500 kr. til Just Eat. Når du har været inde at stemme, skal du skrive en kommentar til dette indlæg og fortælle, hvilken restaurant der er din favorit samt hvorfor. Afstemningen slutter den 31. oktober, og  man kan altså stemme på hvilken som helst restaurant. Alle der stemmer er ligeledes med i en ugentlig lodtrækning om et gavekort på 1.000 kr. til Just Eat.

Så for at deltage i konkurrencen skal du:

  • Stemme på din favorit restaurant lige her.
  • Fortæl hvem der er din hverdagshelt samt hvorfor.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *