KØBENHAVN

COPENHAGEN DIARY

Lunch at Lo-Jo’s Social

Cam Cam Copenhagen

Dinner at Maio Restaurant

Hej venner. Jeg fandt lige disse billeder i gemmeren, som jeg slet ikke har fået vist jer. De er fra inden, min kæreste og jeg tog videre mod Madrid, hvor vi lige havde en dag i København. Vi startede ud med en frokost hos Lo-Jo’s Social, hvor vi fik serveret alt muligt godt og blandet fra menukortet. Efterfølgende har jeg løbet rundt i København for at nå de møder, jeg havde planlagt. Jeg har blandt andet besøgt Cam Cam og deres fine butik inde København. Altså hvor har de bare mange lækre ting, og jeg glæder mig nu endnu mere til at indrette babyværelse til september. Til aften mødtes jeg med min savnede veninde, @CharlotteCaroline og spiste lækker middag hos MAIO Restaurant på Illum Rooftop og fik vendt hele verdenssituationen. I kan tro, at jeg har hygget mig, og det har været så tiltrængt med en dag med mange planer <3

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *