EVENTS

Coolshop Woman event i Århus

Hej piger. I går var jeg, ligesom resten af Aalborgs bloggere og influencers, inviteret til Coolshop Woman event i Århus. Jeg fulgtes med skønne Charlotte Caroline, Josefine Bak og Josefines søster derned, og vi havde sådan en sjov tur, lige fra vi satte os ind i bilen, til vi landede i Aalborg igen omkring midnat. Jeg var iført min nye leopard kjole fra Y.A.S, som jeg var inde i byen at finde, inden jeg mødte i skole i går. Jeg har før været til Coolshops events, og derfor havde jeg også ret høje forventninger til dette event. Vi blev mødt af en fotograf, der ville skyde billeder af os, da vi var kommet af med vores overtøj. Herefter var vi rundt og snakke med de forskellige brands, der var tilstede til eventen, der var DJ, lækre snacks og drinks ad libitum.

I dag har jeg fået tidligt fri fra skole, da min psykologi lære aflyste timerne, hvorfor jeg til gengæld har taget en vagt inde i butikken fra 11-19, så jeg vil smutte for i dag. Må I have en rigtig dejlig weekend.

Smukke Josefine Bak <3

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *