MODE

COFFEE DATE

Reklamelinks er markeret med *

Coat VERO MODA* / Sunglasses MARC JACOBS* / Earrings PERNILLE CORYDON* / Boots BIANCO

Ærligt, så nyder jeg min barsel lidt mere end forventet. Jeg nyder at have tid til at gå ind til byen og shoppe tidlige julegaver, og samtidig shoppe nips af julepynt, ting til barnedåb osv. Så virker fødslen lidt tættere på, når både jul og barnedåb også nærmer sig. Jeg slapper selvfølgelig også af, som lægen har anbefalet mig at gøre, men jeg kan simpelthen ikke ligge derhjemme og se Netflix hele dagen! Jeg har brug for at komme ud og få noget luft og være lidt social med mine veninder, specielt nu hvor jeg faktisk har muligheden for det.

// I honestly enjoy my maternity leave a bit more than expected. I enjoy having time to shop early Christmas presents, and shop Christmas decorations and things for the baptism. Due date suddenly seem much closer when both Christmas and the baptism also gets so close. Off course I’m also relaxing as the doctor has told me to do, but I simply can’t lay on the couch watch Netflix all day. I need to get out and be social with my girlfriends, especially now when I have to opportunity to do so.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *