ITALIEN

CIAO ITALY

Reklamelinks er markeret med *

Pants H&M / Top FOREVER21 / Sneakers NELLY*

Hej piger. Efter min telefon gik i stykker i Italien, fik jeg jo ikke postet helt så meget, som jeg ellers havde håbet på. Jeg fik den dog forholdsvis hurtigt repareret, da vi kom hjem til Danmark igen, så jeg har ikke så mange undskyldninger for ikke at have lagt noget op endnu – ud over at jeg har haft utrolig travlt, og nu er ramt af sygdom. Nå, men jeg fik altså taget en masse billeder i Italien – både på min egen telefon, inden den døde, og på Axels telefon, som jeg tænker, at jeg kan uploade nu, et par uger inden studiestart. Oven over ser I outfittet, jeg rejste i. Seriøst noget af det mest behagelige, men ikke skide praktisk med de lyse farver. Bukserne købte jeg nogle dage inden vi skulle afsted i H&M, nedsat til 50 kr.

Vores første flyvning fra Aalborg til København gik knap så godt. Magnus skreg fra vi lettede til vi landede. Da vi landede faldt han i søvn med det samme i Axels arme, og han måtte løfte ham sovende ind i lufthavnen, hvor vi fik ham skiftet, og måtte vente 3 timer på næste fly mod Pisa. Han holdte sig vågen i lufthavnen, og da vi fløj mod Italien, faldt han heldigvis i søvn inden vi nåede helt op, og vågnede først, da vi landede. Og sådan var begge flyvninger også hjem ad igen, heldigvis. Vi nåede dog lige at blive lidt bekymrede for, hvordan rejsen nu skulle gå, da han var så ked af det på første flyvning, men det gik heldigvis strygende, og han er den sødeste lille rejsemakker <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *