MAD & DRIKKE

CASPARS PROPER STREETFOOD

Godmorgen piger. Forleden var jeg på Caspars Proper Streetfood i selskab af nogle af Aalborgs lækreste bloggerinder! Selvom vi ikke ser hinanden så ofte, løb samtalerne derud af, som de plejer, og vi fik drøftet alt mellem himmel og jord.

Efter lidt tid besluttede vi os dog for at holde en pause fra alt sladderen og i stedet få kigget på menukortet, vi allerede sad og blafrede med. Jeg bestilte min favorit, selvfølgelig; en grovsandwich med røget laks, frisk avokado og peberrodssalat peppet op med babyspinat. Har I også en tendens til altid at bestille det samme, fordi I “kender” det? Jeg har, men nok også fordi jeg ved, hvor lækker netop denne perle fra menukortet er. Dog sprang jeg ud i en ny juice fra menukortet, nemlig en med alle mine yndlings ingredienser; jordbær, æble og appelsin. Perfekt sødme og syrlighed i én drik, lige noget for mig.

Da vi sad indenfor i varmen og regnen silede ned udenfor i tykke stråler, mens vi fik serveret vores frokost, blev der pludselig helt stille imellem os, mens vi sad der og nød vores frokost og vores friskpressede juice.

Må I have en helt fantastisk weekend, piger, og hvis I er et smut i Aalborg centrum i weekenden, kunne I jo slå et smut forbi Caspars Proper Streetfood i Algade og smage de lækre sandwiches eller måske den helt nye juice 😉

Sponsored

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *