MAD & DRIKKE

CASPARS PROPER STREET FOOD

I tirsdags var jeg forbi Caspars Proper Street Food sammen med Charlotte Caroline. Jeg besøger ofte Caspars på vej hjem fra træning og henter mad til at tage med mig, da de både laver vildt lækre salater og friskpresset juices, og så ligger det lige på vejen hjem fra fitness (og i hjertet af Aalborg), så det oven i købet er let at komme til. Men i tirsdags havde Charlotte og jeg altså sat os ned for at nyde maden i de hyggelige omgivelser lige ud til bylivet. Caspar som ejer stedet fokuserer på at lave sund fastfood alt sammen lavet af gode råvarer, så man kan spise sig mæt med god samvittighed. Jeg bestilte to nye ting fra menukortet, som jeg ikke havde smagt før, nemlig deres vegetarsalat GREEN med alle mine favorit ingredienser, og juicen SIMPLE lavet af æble og citron. Jeg går selv en del op i sund kost og motion, så jeg er selvfølgelig vild med konceptet omkring sund kost til alle 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *