JUST EAT,  MAD & DRIKKE

Carl’s Jr. er åbnet i Aalborg centrum (og de leverer via Just Eat)

Sofie Martine blog _ Carls Jr Burgerbar Aalborg Boulevarden Just Eat
Sofie Martine blog _ Carls Jr Burgerbar Aalborg Boulevarden Just Eat
Sofie Martine blog _ Carls Jr Burgerbar Aalborg Boulevarden Just Eat
Sofie Martine blog _ Carls Jr Burgerbar Aalborg Boulevarden Just Eat
Sofie Martine blog _ Carls Jr Burgerbar Aalborg Boulevarden Just Eat
Sofie Martine blog _ Carls Jr Burgerbar Aalborg Boulevarden Just Eat

REKLAME for Just Eat | Carl’s Jr. er stille og roligt gået hen og sneget sig op på listen over mine favorit burgerkæder, når det kommer til et hurtigt måltid. Og nu har de altså åbnet en restaurant i Aalborg centrum, lige midt på Boulevarden. Det kunne godt gå hen og blive lidt farligt for mig.

Forleden besøgte jeg restauranten på Boulevarden sammen med Sheila, og blev faktisk rigtig positivt overrasket over, hvor pæn den er. Den er slet ikke som de typiske burgerbarer i Aalborg. Det er sådan en rigtig amerikaner kæde, men med et tvist af nordisk indretning. Og ja, super dårlig stil at jeg så ikke har billeder af indretningen til at vise jer, når det nu er den jeg snakker om. Men måske I kan fornemme stilen på billederne med den mørke træbænk og de hvide klinker?

Få det leveret lige til døren!

 Jeg bestilte en guacamole burger, som er lækker og saftig. Avokado cremen i burgeren giver altså lige dét ekstra, som en klassisk bacon/cheeseburger mangler, synes jeg. Dertil fik jeg pommes frites med kød og ost på. Dén del havde været nok i sig selv til at mætte mig, og tro det eller ej, men jeg spiste både burger, fritter med kød og et par chicken tenders, og jeg var prop mæt, da jeg gik derfra. Jeg er sikker på, at jeg kunne have trillet hele vejen hjem, hehe.

For ikke at stå i sådan en situation næste gang. At være nødt til at trille hele vejen hjem, kan du også bestille Carl’s Jr. via Just Eat lige her (Boulevarden) eller her (City Syd).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *