ENGLAND

CAFÉ NERO

Fur coat: Ebay (similar)
Pants: Mango (similar)
Scarf: Acne (similar)

Hej piger. Noget vi fik brugt en del tid på i London var kaffepauser, og jeg fik købt nye guldstrømper med glimmer, som desværre ikke er så lette at se her pga. blitzen. Jeg fik faktisk ikke shoppet så meget, strømperne her og den camel farvede strik var det eneste tøj. Ud over de glitrende strømper var jeg iført nogle af mine sorte favoritter; min yndlings pels jakke fra Ebay, mine herrebukser fr Mango samt tørklædet fra Acne. Må I have en rigtig dejlig weekend.

Hi girl. I thing we spend a lot of time on in London was our coffee breaks, and I bought some new gold socks with glitter, which isn’t that easy to see because of the flash. I actually didn’t shop a lot, I bought these shop and a camel turtleneck, that’s it. Beside the glitter socks I was wearing some of my all time favorite black items; my beloved fur coat from Ebay, my cigarette trousers from Mango and my scarf from Acne. May you all have a lovely weekend!

SUBSCRIBE ME ON YOUTUBE!

#nouw30daychallenge

SUBSCRIBE ME ON YOUTUBE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *