MODE

Bryllups outfit

Wrap-Dress

Reklamelinks er markeret med *
Dress Y-A-S* / Lace blouse Y.A.S* / Sunglasses MARC JACOBS* / Boots BOOHOO*

Hej piger. I går var min kæreste og jeg inviteret til barnedåb og “surprise” bryllup. Surprise, fordi det ikke umiddelbart var nedskrevet i invitationen, men vi havde alligevel alle lugtet lunten, hvorfor der selvfølgelig også var købt bryllupsgave. Med mindre end 6 uger til termin, har jeg haft ret alvorlig tøjkrise, fordi jeg føler mig lidt som en hval i det meste af mit tøj, men jeg fandt denne smukke wrap-kjole fra Y.A.S, som var helt perfekt til lejligheden.

// Hi. Yesterday my boyfriend and I was invited to a christening and wedding, and with only 6 weeks until due date I’ve had a really hard time finding an appropriate outfit to wear, but luckily I found this beautiful wrap-dress from Y.A.S, which fitted perfectly for the occasion.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *