MAD & DRIKKE

BRUNCH AT RESTAURANT MEAT

Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Restaurant MEAT brunch 01

Forleden var jeg på Restaurant MEAT, der efter min mening har en af Aalborgs bedste brunch menuer. Langt det meste er hjemmelavet, og deres croissant med pulled pork er virkelig fantastisk, selvom jeg ikke var den største fan, da jeg hørte om det første gang. Jeg havde fået et gavekort fra min arbejdsplads, som belønning for at være månedens medarbejder, så jeg havde taget min roomie med for at nyde efterårsferien på bedste vis.

The other day I went to Restaurant MEAT, C. W. Obels Plads 16, 9000 Aalborg, which – in my opinion – have one of Aalborg’s best brunch menus. Most of the food are homemade, and their croissant with pulled pork is so delicious. I received a gift certificate from my workplace, as I was rewarded as the employee of the month, so I invited my roomie out to enjoy our autumn holidays.

Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Restaurant MEAT brunch 02

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *